Βασίλης Καρράς: Η μάχη του με την αρρώστια, τα χειρουργεία και η αξιοπρέπεια

Ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Στο πλευρό του βρισκόταν συνέχεια ο αδελφός του, Δαμιανός Κεσογλίδης, ο οποίος, μιλώντας στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα είχε πει χαρακτηριστικά:

«Παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει. Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι. Στον αδελφό μου, δίπλα. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε τη μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του». Τους τελευταίους μήνες του 2022, ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Ύστερα από εγχείρηση που είχε κάνει πέρυσι και μετά τη νοσηλεία του, ο καλλιτέχνης είχε μεταφερθεί στο σπίτι του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωνε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, είχε πραγματοποιήσει και δημόσιες εμφανίσεις σε στέκι του στη Θεσσαλονίκη και είχε χάσει πολύ βάρος.

Τον Μάρτιο του 2022, είχε αντιμετωπίσει πάλι θέμα υγείας, καθώς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μετά από έντονους πόνους στο στομάχι, ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Ο αδελφός του, Διαμιανός είχε πει στη συγκεκριμένη συνέντευξη ότι ο Βασίλης Καρράς γνώριζε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του. Συγκκεριμένα είχε πει: «Ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει. Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες. Έχει μεγάλη πίστη στον Θεό, πιστεύει πάρα πολύ».

Όσον αφορά τους ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα του,ο αδελφός του Δαμιανός Κεσογλίδης είχε πει τα εξής: «Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι, είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει όποιους να ‘ναι, γιατί οι άσχετοι καμιά φορά κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί, έκανε πρόβες. Ήταν στο στούντιο περίπου 2,5 ώρες. Μου λέει “άντε, να επανέλθουμε σιγά σιγά”».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts