Βασίλης Καρράς: Η τηλεφωνική παρέμβαση στο Fame Story: «Πιτσιρίκο. Ε, πιτσιρίκο… είμαι εδώ!»

Ο Βασίλης Καρράς πήρε εξιτήριο από το Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας και πέρασε το πρώτο βράδυ στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το πρωινό: «Το χθεσινό βράδυ ήταν και το πρώτο βράδυ που πέρασε ο Βασίλης Καρράς στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει.»!

Και αναφέρθηκε για τον τραγουδιστή: «Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του».

Η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Σύμφωνα πάντα με το Πρωινό, η οικογένειά του έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα για να μαθαίνουν περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά ώστε να συνεχίσει τη μάχη του μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Το πρωινό!

Μια ευχάριστη έκπληξη όμως περίμενε το βράδυ της Παρασκευής 13/10 τους τηλεθεατές του Fame Story. Ο Βασίλης Καρράς, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, παρενέβη τηλεφωνικά στον αέρα του talent show και έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε» είπε αρχικά ο Βασίλης Καρράς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος του είπε πόσο τον αγαπά και πόσο χαίρεται που τον ακούει, με τον Βασίλη Καρρά να του απαντά με μια ατάκα όλο νόημα.

«Πιτσιρίκο. Ε, πιτσιρίκο… είμαι εδώ!» είπε ο Βασίλης Καρράς.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την υγεία του Βασίλη Καρρά να είναι σε πολύ άσχημη και μη αναστρέψιμη κατάσταση, κάτι που η οικογένειά του διαψεύδει.

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts