Βασίλης Μπισμπίκης: Πότε αναμένεται να πάει εξιτήριο μετά τις επεμβάσεις;

Τελευταία εξέλιξη για την υγεία του ηθοποιού! Ελεγχόμενη η κατάσταση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά το καρδιακό επεισόδιο. Στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις με την δημοσιογράφο της εκπομπής, Ελισάβετ Οικονόμου να αναφέρει χαρακτηριστικά πως η κατάσταση του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ελεγχόμενη, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από αρχές της εβδομάδας.

«Οι γιατροί διαπίστωσαν από τις εξετάσεις ότι έχει βουλωμένες αρτηρίες, μάλιστα έπαθε το πρώτο έμφραγμα στο νοσοκομείο και αμέσως υπεβλήθη σε επέμβαση τη λεγόμενη στεντ. Πήγε πάρα πολύ καλά. Για καλή του τύχη έπαθε δεύτερο έμφραγμα χθες στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη και σίγουρα θα μείνει μέχρι τη Δευτέρα στο νοσοκομείο. Δίπλα του είναι η Δέσποινα Βανδή, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο», ανέφερε.

Βανδή – Μπισμπίκης: Δείπνο για δύο στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου

Η Δέσποινα Βανδή θα βρεθεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και αύριο, Σάββατο, 9 Μαρτίου θα είναι κανονικά στο πόστο της, J2US.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts