Βασίλης Μπισμπίκης: Το spoiler για τον Σασμό και η αποκάλυψη: «Ψάχνω οικόπεδο στην Κρήτη»

Happy Day: Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της σειράς, Σασμός μίλησε για τη σειρά του Alpha και την είσοδό του, έδωσε ένα δυνατό spoiler αλλά αναφέρθηκε και στη ζωή του με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ αποκάλυψε ότι έχει μεγάλο έρωτα με την Κρήτη και θα ήθελε να μείνει μόνιμα στο νησί γι’ αυτό και ψάχνει οικόπεδο.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Ο Αντρέας Βρουλάκης θέλει στον Σασμό το αίμα και θα καθυστερήσει ο…. «σασμός».Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά… ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα και έχεις να κάνεις με συναδέρφους που είναι φανταστικοί ηθοποιοί. Δεν περίμενα την πρόταση. Είχα αποφασίσει αυτή τη σεζόν να μην κάνω τίποτα αλλά τελικά πείστηκα να είμαι στη σειρά.»!

Και πρόσθεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Είχα τρακ και είχα αγωνία πως θα ταιριάξω στο Σασμό. Είχα και έχω αγωνία για τον ρόλο μου… δεν μου έχει φύγει. Θα δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση στον Σασμό, τουλάχιστον στην αρχή να δω τι έχω κάνει. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Ο Αντρέας Βρουλάκης θα ερωτευτεί.»

«Η αγάπη μου για την Κρήτη προέκυψε από το σίριαλ του Alpha,Η λέξη που δεν λες που έμεινα επτά μήνες και εκεί αγάπησα τον τόπο και τους ανθρώπους… Πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει το φαγητό, το ποτό τους και τα βουνά και αγαπώ τους φίλους μου εκεί… Μέσα από την Κρήτη βρίσκω την ψυχή μου. Έκανα τατουάζ την Κρήτη.»!

Και αποκάλυψε: «Σκέφτομαι να μείνω στην Κρήτη μόνιμα. Ψάχνω να βρω ένα οικόπεδο»!

Για τη δημοσιότητα και πώς την αντιμετωπίζει, τόνισε: «Σιγά σιγά “ψήνομαι” με την αναγνωρισιμότητα. Δεν με ενδιαφέρει, ό,τι είναι να κάνω θα το κάνω και θα βγω και θα πιω και θα χορέψω. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει και ποιος τραβάει. Δεν σταματάω να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω».

Δείτε το βίντεο:

Δες κι αυτό:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts