Βασιλικό dinner στο εστιατόριο Relais Plaza του Hôtel Plaza Athénée στο Παρίσι

Ένα υπέροχο δείπνο στο εστιατόριο «Relais Plaza» του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Hôtel Plaza Athénée» στο Παρίσι, είχε την ευκαιρία να απολαύσει ο Βασιλιάς Μοχάμετ ΣΤ΄ του Μαρόκου  δοκιμάζοντας τα υπέροχα πιάτα του και απολαμβάνοντας το ιδιαίτερο περιβάλλον του εστιατορίου, στο οποίο τα πάντα είναι εκτελεσμένα με ακρίβεια μέχρι και τη παραμικρή λεπτομέρεια. Ο Βασιλιάς Μοχάμεντ ΣΤ’ του Μαρόκου συναντήθηκε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο με τον Γιώργο Ντάβλα και οι δυο άντρες δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί.

Το αριστοκρατικό ξενοδοχείο Plaza Athénée στην λεωφόρο Montaigne, αποτελεί την επιτομή της παριζιάνικης πολυτέλειας. Με μοναδική θέα στο σήμα κατατεθέν του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ, το Hotel Plaza Athénée, «η μεγάλη κυρία της Avenue Montaigne» αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Παρισιού. Παράλληλα το εστιατόριο «Relais Plaza» αποτελεί έναν μοναδικό γαστρονομικό προορισμό για τους λάτρεις της καλής κουζίνας στο Παρίσι, το οποίο ανέκαθεν προσέλκυε σημαίνοντα πρόσωπα της Γαλλίας και όχι μόνο.

Website: dorchestercollection.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »