Βιργινία Δρόγου: Δυνατό ξεκίνημα με τον μαέστρο του Βασίλη Καρρά να την υποστηρίζει

Το νέο της τραγούδι κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες η Βιργινία, με τίτλο «Σπάω». Ένα τραγούδι σε μουσική του Γιάννη Γκιούρα και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Η Βιργινία Δρόγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε το ενδιαφέρον της για το τραγούδι και το πιάνο όπως και τα μαθήματα θεωρητικών και πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου. Παράλληλα, με τη φοίτηση της στο Λύκειο, έκανε τις μουσικές της εμφανίσεις σε μικρά μαγαζιά στο Βόλο. Αποφοίτησε το 2019 από το Μουσικό Σχολείο Βόλου και συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο οποίο εισήχθη πρώτη. Στα 18 της χρόνια είχε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο μουσικό talent show “The Voice” και με τη στήριξη της coach της Ελεονώρας Ζουγανέλη έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Από το 2022 ξεκίνησε τις live εμφανίσεις σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης κοντά σε αξιόλογους καλλιτέχνες και αυτή την περίοδο ετοιμάζει τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα μαζί με τον μαέστρο της Γιάννη Γκιούρα.

Ο Γιάννης Γκιούρας ήταν ο άνθρωπος κλειδί πίσω από τον Βασίλη Καρρά για πολλές δεκαετίες και τώρα στηρίζει νέους καλλιτέχνες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Βιργινία. Ακούστε το single «Σπάω» που μόλις κυκλοφόρησε. Αυτή τη περίοδο η γοητευτική τραγουδίστρια είναι στο στούντιο όπου προετοιμάζει και ηχογραφεί νέα τραγούδια.

Σπάω κάθε βράδυ σαν γυαλί,
Πίνω και σε θέλω σαν τρελή,
Σπάω, βρίζω και παραμιλώ,
Μα δε βγαίνεις μέσα απ’ το μυαλό.

Δείτε το Official Music Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts