Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η απίστευτη μεταμόρφωσή του για τη σειρά Τιμωρός

Μετά από 11 συνεχή έτη στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με δραματικό ρόλο στη νέα σειρά του Alpha «Ο Τιμωρός». Η επίσημη σελίδα του Alpha στο twitter έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες του ήρωα του στη δημοσιότητα και η μεταμόρφωσή του θα σας εκπλήξει!

Η νέα του εικόνα για τις ανάγκες αυτού του ρόλου δεν θυμίζει σε τίποτα τον λατρεμένο μας «κυρ Ηλία»

«Ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις και θα σταματήσει η Μουρμούρα. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα γιατί είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50 και βγαίνω 61. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Οι κάμερες, οι σκηνοθέτες, οι ηλεκτρολόγοι, οι συγγραφείς, το μακιγιάζ. Ήξερα και το περίμενα, βέβαια, ότι θα γίνει κάποια στιγμή αυτό. Τώρα το τελευταίο γύρισμα πιστεύω πως θα είναι οδυνηρό για όλους μας. Είχαμε πάρει έγκριση για 12η χρονιά, αλλά οι καιροί είναι περίεργοι και οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές για όλους και για τα κανάλια και για εμάς. Ξαφνικά όταν ένα κανάλι σου λέει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω πια, δεν μπορείς να πεις και τίποτα, ούτε να πιέσω καταστάσεις για να συνεχίσουμε. Σίγουρα θα γίνει κάτι άλλο», είχε πει ο ίδιος.

Δείτε την ανάρτησή του Alpha:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts