«Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου. Ήμουν στην εντατική έξι μέρες…» – Συγκλονίζει η Ελένη Κοκκίδου

Πάμε Δανάη: Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για την καριέρα, την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι ήταν έξι μέρες στην εντατική.

«Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, ήμουν στην εντατική έξι μέρες, σώθηκα από θαύμα. O θάνατος της μαμάς μου άλλαξε τη ζωή μου, ακούω τη φωνή της μέσα από τη δική μου φωνή. H μητέρα μου ήταν με βαρύ εγκεφαλικό για έξι χρονιά αλλά ποτέ δεν ήμουν προετοιμασμένη για την απώλειά της. Δεν ασχολούμαι με την τεχνολογία, είμαι αυτοδίδακτη» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Πάμε Δανάη.

Για τη σειρά, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον, τόνισε: «Ο κύκλος της ‘Βουλίτσας’ (σ.σ. του ρόλου της) στη ‘Μουρμούρα’ έκλεισε μέσα μου. Κάνω κάποιες εμφανίσεις στη ‘Μουρμούρα’ σαν φάντασμα, συγκινούμαι όταν πάω στα γυρίσματα. Δεν ήταν το καλύτερο τέλος για τη ‘Βουλίτσα’ αλλά δε γινόταν αλλιώς, ήταν πολύ συγκινητικό. Το επόμενο βήμα στην τηλεόραση μάλλον θα ήθελα να είναι δράμα, κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έκανα πριν».

Και πρόσθεσε η Ελένη Κοκκίδου: «Η κοινωνία δεν έχει ξεπεράσει τα στερεότυπα και τις κακές νοοτροπίες, δεν υπάρχει παιδεία. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μπορεί να έκοψε με χιούμορ τον στίχο, όμως δεν πρέπει να γίνεται αυτό στο θέατρο και τη μουσική. Όταν χτυπάνε τα κινητά σε μια παράσταση σταματάω και τους λέω ‘σηκώστε το, περιμένω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts