«Βρήκα το τριών μηνών μωρό μου στην κούνια νεκρό» – Σοκάρει η σεφ Νίκη Μερκούρη

Super Κατερίνα: Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha παραχώρησε η σεφ Νίκη Μερκούρη και σοκάρει με τα όσα λέει.

Η γνωστή σεφ μίλησε για το μωρό της που το είχε βρει νεκρό στην κούνια, σε ηλικία τριών μηνών.

«Σήμερα έχω τρία παιδιά, θα είχα όμως τέσσερα. Όταν έχασα το δεύτερο παιδί, που ήταν το δεύτερο αγοράκι, ο Σταυρούλης μου που δεν πρόλαβα να το πω, όταν γεννήθηκε, έκανε εμετούς, το πήγα και έκανε εξετάσεις, εννέα γιατροί που κάνανε συμβούλιο μου είπαν να το πάρω στο σπίτι.

Για μια εβδομάδα πηγαίνανε όλα καλά. Στη βδομάδα πάνω, έγινε αυτό που δεν περίμενα να συμβεί. Κανένας δεν είναι εξοικειωμένος με τον θάνατο, πόσω μάλλον με το να βρίσκεις ένα πλάσμα τριών μηνών στην κούνια του κατάμαυρο, όπως το βρήκα εγώ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, η αλήθεια είναι, αλλά η μητέρα μου και η αδερφή της με πήγαν τότε στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα. Και ένας πνευματικός μου είπε, να σκέφτομαι ότι έκανα δώρο έναν άγγελο στον ουρανό, όπως η Παναγία», είπε η Νίκη Μερκούρη και συνέχισε:

«Αυτό για μένα ήταν εκείνη τη στιγμή ένα κλικ. Το είδα κάπως διαφορετικά. Όχι ότι το ξεπέρασα αλλά έχω μάθει στη ζωή μου όλα να τα αντιμετωπίζω με το σκεπτικό ότι όλα για κάποιο λόγο έρχονται. Έκτοτε, η Παναγία και ο Θεός μου χάρισαν δυο αγόρια. Δε σου κρύβω βέβαια ότι μετά τα παιδιά μου δε τα άφηνα δευτερόλεπτο. Άρχισα να το βλέπω ως ότι εντάξει “έχω έναν άγγελο να με προστατεύει”».

Δείτε το βίντεο από τη Super Κατερίνα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts