Βόμβα! Δυο ηθοποιοί στο δρόμο για τον Εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού

Το γαϊτανάκι των καταγγελιών δεν έχει τελειωμό, καθώς έρχονται στο φως νέες πληροφορίες για καταγγελίες που πλέον έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και αναμένονται εξελίξεις

Δύο γνωστοί ηθοποιοί αναμένεται να περάσουν σύντομα το “κατώφλι” της Εισαγγελίας Πρωτοδικών με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τις καταγγελίες για σεξουαλική βία στο χώρο του θεάτρου.Ο ένας από τους δύο ηθοποιούς που πρόκειται να κληθούν από τις εισαγγελικές αρχές να δώσουν εξηγήσεις για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις, είναι γνωστός, κωμικός, ηθοποιός, πρώτης γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον γνωστό πρωταγωνιστή, μετά τις καταθέσεις που λήφθηκαν από τις εισαγγελικές αρχές, αποδίδεται πλέον ένας βιασμός με χρόνο τέλεσης το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού, με χρόνο τέλεσης το 2010 και το 2014. Οι παθούσες έχουν εξεταστεί από τις εισαγγελικές αρχές επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο δεύτερος ηθοποιός ο οποίος έχει μπει στο “στόχαστρο” της εισαγγελίας, έχει καταγγελθεί για βιασμό ο οποίος τελέστηκε το 2020.Η έρευνα και για τους δύο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες οπότε ο εισαγγελέας θα τους καλέσει να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts