Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη

Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, στο ιδιωτικό μαιευτήριο, και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Νωρίτερα: «Να πω κάτι ευχάριστο τώρα. Πριν από λίγο η Κατερίνα Στικούδη μπήκε στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Μιλήσαμε με τον Βαγγέλη Σερίφη, τον σύζυγό της.

Να πούμε ότι καλύτερο, να είναι γερό, να είναι καλότυχο. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα φέρουνε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους στη ζωή.

Ανυπομονούμε, να πάνε όλα καλά παιδιά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή, Super Κατερίνα!

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ήταν ήδη γονείς ενός αγοριού, του μικρού Βύρωνα που σήμερα είναι 2 ετών ενώ, και το δεύτερο παιδί τους είναι αγόρι, και όπως έχει η ίδια αποκαλύψει, θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, Νικόλαος.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009 ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018 στη Θεσπρωτία.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »