«Γίγαντας δημοσιογραφίας και αισθητικής» – Ο Λιάγκας ξεσπά δημόσια κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Με ανάρτηση στο instagram αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας στα σχόλια του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την εμφάνισή του με μαγιό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αρχικά έκανε ανάρτηση το θέμα με το γνωστό μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο και τη δήλωση ότι θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα έναν από τους ωραιότερους Έλληνες άνδρες.

Ωστόσο την ανάρτηση συμπλήρωσε και ένα σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για το στήθος του Γιώργου Λιάγκα, το οποίο σχόλιο έκανε τον δημοσιογράφο του ANT1 να ξεσπάσει δημοσίως.

«Έγραψε ο γίγαντας της δημοσιογραφίας και της αισθητικής… ανασύροντας μια προ τριετίας δήλωση. Αλλά είπαμε, σε ό,τι με αφορά είναι χιούμορ. Αλλού το βαφτίζουμε bullying», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας αναπαράγοντας την ανάρτηση.

Το γεγονός προβλήθηκε και στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να εκφράσει τη δική της άποψη σχετικά με το θέμα, επισημαίνοντας ότι αυτό που έγραψε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν είναι καθόλου μα καθόλου αστείο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts