Γεράσιμος Γεννατάς: Η ηλικία, οι δηλώσεις που συζητιούνται και ο Έρωτας φυγάς

Ο Γεράσιμος Γεννατάς είναι γεννημένος στη Νίκαια Αττικής, στις 20 Νοεμβρίου 1961 και είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είναι σήμερα 62 ετών ενώ αυτή τη σεζόν τον απολαμβάνουμε στον Έρωτα φυγά.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς δήλωσε πρόσφατα για τον ρόλο του στον Έρωτα Φυγά:

«Στρατής χωρίς μουστάκι δεν νοείται. Δεν αλλάζει, απλώς δεν έχω ετοιμαστεί ακόμα. Ο Στρατής είναι ένας άνθρωπος που θέλει να είναι πολύ ήρεμος, του αρέσει η ησυχία, η φύση, αυτά που η ζωή σου βάζει μπροστά σου σε δυσκολεύουν. Στον κόσμο έχει γίνει πολύ συμπαθής, γιατί έχει αυτήν τη λαϊκότητα και τη βαθιά ανθρωπιά που τον κάνει πολύ προσιτό».

Βιογραφία

Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής σχολής Βεάκη το 1991.

Έκτοτε έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, τις δυο Κρατικές Σκηνές και πολλά θέατρα και θιάσους εντός των Αθηνών. Έχει δουλέψει στον κινηματογράφο και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Έγινε περισσότερο γνωστός με τον ρόλο του ως Παναγιώτης Ζύγουρας στην τηλεοπτική σειρά Είσαι το ταίρι μου, η οποία προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Το 1999 τιμήθηκε με το βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κριτικών για την ερμηνεία του στο ρόλο του “Τρουφαλντίνο” στον Υπηρέτη δυο Αφεντάδων του Κάρλο Γκολντόνι.

Το 2004 σκηνοθέτησε την παράσταση Βετεράνοι-Ολυμπιακές επιδείξεις καθ’οδον που παίχτηκε σε δρόμους και πλατείες κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004. Το 2006 σκηνοθέτησε στο θέατρο του Νέου Κόσμου την παράσταση 7 Ρίχτερ, του Τούρκου συγγραφέα Μπεχίτς Ακ.

Συμμετείχε στο στήσιμο του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Πετρούπολης όπου και δούλεψε για δυο χρονιές. Οργάνωσε κύκλους σεμιναρίων αυτοσχεδιασμού που παρείχε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Πάτρας στους τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι δηλώσεις που σχολιάστηκαν αρνητικά

Κατά καιρούς, ο Γεράσιμος Γεννατάς, κάνει δηλώσεις που συζητιούνται πολύ όπως για παράδειγμα μια πρόσφατη συνέντευξή του και τα όσα είπε για τα μπουζούκια, είχε γίνει viral.

Δείτε στα ακόλουθα βίντεο πώς το είχαν σχολιάσει άνθρωποι της showbiz:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts