Γιάννα Ζιάννη: Το βιογραφικό και ο ρόλος της ως Δέσποινα στον Σασμό

Σασμός: Θέλετε να μάθετε το βιογραφικό της Γιάννας Ζιάννη και τον ρόλο της Δέσποινας που θα έχει στη σειρά “Σασμός”; Ανοίξατε το πιο σωστό άρθρο!

Η Γιάννα Ζιάννη είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Η ίδια έχει κάνει ποιοτικές και αξιόλογες συνεργασίες και την έχουμε απολαύσει τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Φέτος, θα συμμετέχει στη σειρά “Σασμός” του Alpha, όπου θα υποδυθεί τη Δέσποινα.

Viral ΕίδησηΣασμός Spoiler: Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη όταν το παιδί της είναι ενός έτους

Το βιογραφικό της ηθοποιού

  • Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις “Άσε να μη μιλήσω καλύτερα” (2016) και “Ποια Ελένη;” (2004)
  • Πιο πρόσφατη επιτυχία της Γιάννας Ζιάννη ήταν ο ρόλος της Παναγιώταινας στο “Κάτω Παρτάλι” που λατρεύτηκε απ’ το κοινό κάθε ηλικίας
  • Έχει παίξει στις σειρές: L.A.P.D., Safe sex: Αμάρτησα για το παιδί μου…, Safe sex: Μπίλι Γκράντε, Εντιμότατοι κερατάδες: Ο καταπιεσμένος κερατάς, Ευτυχισμένοι μαζί, Κάτω Παρτάλι, Κλινική Περίπτωση, Με λένε Βαγγέλη, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, Μόνη εξ αμελείας, Παρθένα Ζωή, Συμπέθεροι από τα Τίρανα
  • Στον κινηματογράφο, η Γιάννα Ζιάννη έχει συμμετάσχει στην ταινία Re-action το 2017
Γιάννα Ζιάννη: Το βιογραφικό και ο ρόλος της ως Δέσποινα στη σειρά Σασμός

Ο ρόλος της στον “Σασμό”

Τον ρόλο της Δέσποινας αρχικά είχε επιλεχθεί να πάρει η Ντίνα Μιχαηλίδου, όμως μία ξαφνική ασθένεια την κράτησε μακριά από τη σειρά.

Η Δέσποινα είναι χήρα και μητέρα του νέου (Πέτρος κι αυτός) που κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν οι δυο γυναίκες (Μαρίνα, Αργυρώ). Αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με την Μαρίνα. Είναι, επιπλέον, η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη (αδερφή της μάνας τους που έχει πεθάνει πριν από χρόνια). Αυστηρή και στοργική στέκεται δίπλα τους σαν μάνα.

Δείτε φωτογραφίες της:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts