Γιάννης Αλεξάκης: Η συνάντηση με τη Χρυσάνθη Λαιμού και τον Γιώργο Χατζηνάσιο

Πριν λίγες μέρες, ο Γιάννης Αλεξάκης είχε μια όμορφη συνάντηση με τη Χρυσάνθη Λαιμού και τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου δημοσίευσε φωτογραφία μαζί τους από τη βραδιά της παρουσίασης του προγράμματος ΑΜΚΕ “ΚΙΝΗΜΑ” για τις δράσεις του 2022.

Η Χρυσάνθη Λαιμού ανακηρύχθηκε «Πρέσβειρα Προστασίας Νήσων» κατά τη διάρκεια του προγράμματος ΑΜΚΕ “ΚΙΝΗΜΑ” για το 2022.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Παλαιάς Βουλής των Ελλήνων και το παρόν έδωσαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Ανάμεσά του ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιάννης Αλεξάκης, οι οποίοι διατηρούν φιλία με την Χρυσάνθη Λαιμού.

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΚΙΝΗΜΑ ιδρύθηκε με πρωτοβουλία έξι ενεργών πολιτών οι οποίοι, με έδρα την Νάξο, ενστερνίζονται την υποχρέωσή τους να μεριμνήσουν, με ατομική προσφορά και ευθύνη, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών της περιοχής του Νοτίου Αιγαίου σε θέματα της κλιματικής αλλαγής.

Το ΚΙΝΗΜΑ στοχεύει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει δράσεις οι οποίες θα επαναφέρουν την ισορροπία του οικοσυστήματος των νησιών του Ν. Αιγαίου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts