Γιάννης Αϊβάζης: Συγκινεί η ανάρτησή του για την Κορινθίου με αφορμή τα 43α γενέθλιά της

Μετά και τη σημερινή ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη κατά την οποία θέλησε να ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά στη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου για τα γενέθλιά της, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου.

Ο ηθοποιός, αφού δημοσίευσε στο Instagram του μία άκρως εντυπωσιακή, ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου, έγραψε: «Εγώ έχω πάψει πια να μετράω τον χρόνο, απολαμβάνω τις στιγμές μαζί σου, όλα αυτά τα χρόνια -15-, μια ολόκληρη ζωή, με μια γυναίκα ο ορισμός της γυναίκας, έξυπνης, δοτικής, ταλαντούχας, μητέρας, συντρόφου, φίλης που με αγαπάει, με προστατεύει, με συμβουλεύει, με μαλώνει, με μεγαλώνει, με συντροφεύει και όσο περνάνε τα χρόνια με καθοδηγεί με την Σοφία της και πάνω από όλα με αγαπάει. Εγώ σε λατρεύω και εύχομαι να έχουμε και αλλά τόσα χρόνια μωρό μου! Να σε χαίρομαι και να ξέρεις πόσο τυχερός αισθάνομαι που σε έχω μαζί μου, οικογένεια μου… Χρόνια πολλά μωρό μου εύχομαι όλα τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα!»

Η Μαρία Κορινθίου, σήμερα 30 Δεκεμβρίου γίνεται 43 χρονών και φυσικά οι δικοί της άνθρωποι ήταν οι πρώτοι που της ευχήθηκαν χρόνια πολλά. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015, αρκετά χρόνια αφότου γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε, έχοντας για παρανυφάκι την κόρη του, Ισμήνη η οποία πλέον είναι στην εφηβεία και είναι μία κούκλα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού για τη γυναίκα της ζωής του:

Δείτε το βίντεο με τα γλυκά λόγια που έλεγε για εκείνη ο Γιάννης Αϊβάζης σε παλιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »