Γιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου ήταν ξένος για μένα»

Στούντιο 4: Μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο, Χάρη Βαρθακούρη βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδής το απόγευμα της Παρασκευής στην ΕΡΤ και μίλησαν για όλους και για όλα. Από την κουβέντα βεβαίως δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο αείμνηστος πατέρας του, Αντώνης Βαρδής.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Βαρδής εξομολογήθηκε πως «γνώρισα πιο καλά τον πατέρα μου από τα 19 και μετά. Μέχρι τα 19 μου χρόνια τον έβλεπα, χωρίς να υπάρχει κάποια δικαστική απόφαση, όποτε ήθελα και όποτε μπορούσε και εκείνος λόγω της δουλειάς. Έτσι, λοιπόν, τον έβλεπα συνήθως κάποια Σαββατοκύριακα ή κάποιες καθημερινές και αυτό πάλι για πολύ λίγο».

Και συνέχισε: «Ένιωθα βέβαια ότι ήθελα παραπάνω, ότι δεν μου έφτανε και ήταν πολύ λίγο. Ένιωθα και από τη δική του πλευρά ότι δεν το ζούσε, δηλαδή το μυαλό του ήταν αλλού. Ήταν στη δουλειά του; Ήταν στην προσωπική του σχέση; Ήταν στη ζωή του γενικά που ήταν μόνος του; Πολύ πιθανό. Στα 19 μου συγκατοικήσαμε και θεωρώ ότι τα πρώτα χρόνια ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν πολύ ξένος, δεν ήταν λίγο, νομίζω πως και εγώ ήμουν ξένος για εκείνον. Εκείνος πάντα πίστευε ότι μοιάζουμε πάρα πολύ σαν χαρακτήρες, που εννοείται ότι έχουμε κάποια κοινά αλλά δεν είμαστε ίδιες προσωπικότητες, οπότε προσπαθούσε όσο μπορούσε με τον τρόπο του, που ήταν αρκετά αυστηρός και πιεστικός, να με κάνει να του μοιάσω ακόμα περισσότερο. Υπήρχαν αρκετές αντιπαραθέσεις μεταξύ μας».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »