Γιάννης Καλλιάνος: «Θα σου τελειώσω την καριέρα»

Συνεχίζεται το πινγκ πονκ δηλώσεων για το θέμα του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου. Μετά τα όσα υποστήριξε η μητέρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγου για το «φακελάκι» των 500 ευρώ στον καθηγητή αγγειοπλαστικής, ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε ζωντανά στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Όταν ακούγεται μία καταγγελία, η οποία ουσιαστικά που αποτελεί δολοφονία χαρακτήρα, όπου ένας άνθρωπος πανεπιστημιακός με πολύχρονη παρουσία στα ιατρικά δρώμενα και επιχειρείται να ακυρωθεί η ηθική υπόσταση αυτού του ανθρώπου το ελάχιστο που έχω να κάνω είναι να απαντήσω, σεβόμενος τον πόνο της οικογένειας. Είναι μία καταγγελία όψιμη, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Αυτό που έχω να σας πω για πρώτη φορά είναι ότι υπάρχει μήνυμα, ότι στις 23 Απριλίου, από τον κ. Γιάννη Καλλιάνο, πριν από τον θάνατο, με περίσσια εκτίμηση προς το πρόσωπο του εντολέως μου» πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος. «Ρητά και κατηγορηματικά δηλώνω ότι ο εντολέας μου ποτέ δεν ζήτησε και ποτέ δε δέχθηκε φακελάκι, επιφυλάσσεται να κριθούν όλα ενώπιον της δικαιοσύνης» υπογράμμισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στη συνέχεια, της συζήτησης, ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Καλλιάνος έστειλε κι ένα δεύτερο sms στον καθηγητή, στο οποίο τον απειλούσε ότι θα του τελειώσει την καριέρα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts