Γιάννης Σεβδικαλής: «Φωτίζουμε ο ένας τη ζωή του άλλου» – Ο Παραολυμπιονίκης με την σύντροφό του, Σοφία Κουρτίδου, σε μια κοινή συνέντευξη

Ο Γιάννης Σεβδικαλής, είναι ένας Παραολυμπιονίκης που συχνά παραδίδει μαθήματα ζωής. Σήμερα, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Και φυσικά δεν ήταν μόνος του αλλά με την σύντροφό του Σοφία Κουρτίδου. Συγκινήθηκε Σοφία Κουρτίδου μετά το βίντεο – αφιέρωμα της εκπομπής – Φανερά φορτισμένη και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της ΕΡΤ.

«Εγώ που με βάψατε τώρα, αυτήν την κατάσταση έχουμε. Παιδιά εμείς κάθε μέρα κλαίμε. Μακάρι αυτό το δάκρυ της συγκίνησης… Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από αυτό. Μακάρι να μπορούμε να ζούμε τέτοιες στιγμές, να είμαστε τόσο γεμάτοι και να ερχόμαστε σε επαφή με τα συναισθήματά μας. Η αγάπη είναι για να το βροντοφωνάζουμε και εμείς σίγουρα αυτό που αισθανόμαστε, δεν το κρύβουμε. Είμαστε ευγνώμονες κάθε μέρα για όλο αυτό που ζούμε και για το ότι έχουμε βρεθεί είναι ευλογία», είπε συγκινημένη η Σοφία Κουρτίδου για την ευτυχία που ζει στο πλευρό του παραολυμπιονίκη, Γιάννη Σεβδικάλη.

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικάλης μίλησαν στην εκπομπή Στούντιο 4 για το πώς γνωρίστηκαν.

«Εγώ πλησίασα τον Γιάννη γιατί κατά καιρούς προσεγγίζω ιστορίες ανθρώπων. Μου έκανε ένα κλικ χωρίς να τον γνωρίζω. Απλά μιλήσαμε για να κάνουμε τη συνέντευξη αλλά τελικά βρεθήκαμε για να φωτίσουμε ο ένας τη ζωή του άλλου. Τελικά τη συνέντευξη αυτή δεν την κάναμε. Πήγα πραγματικά για να κάνω τη συνέντευξη αλλά με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή. Συναντηθήκαμε σε μια καφετέρια, μόλις σήκωσε το βλέμμα του και με κοίταξε…», είπε η Σοφία Κουρτίδου.

«Εγώ είδα στη Σοφία όλον κόσμο. Είδα την αγάπη με άλλο μάτι», είπε μεταξύ άλλων εκείνος.

«Μετά το ατύχημα μάθαινα να περπατάω σαν μωρό»

Όσα θες να ξέρεις για το ζευγάρι στο βίντεο που ακολουθεί. Το βίντεο αφιέρωμα της εκπομπής «Στούντιο 4» στο ζευγάρι της γνωστής ερμηνεύτριας και του γνωστού αθλητή παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts