Αποκλειστικό! Ο Γιάννης Σπαλιάρας με την σύντροφό του σε έξοδο στην Γλυφάδα

Στο Hachiko Sushi Tales & Cocktails της Γλυφάδας, απαθανάτισε ο φωτογραφικός του magazinomou.gr τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος δεν ήταν μόνος αλλά με την σύντροφό του.

Το ζευγάρι, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έκανε ο γνωστός PR manager Νεκτάριος Σκαμνάκης και βρέθηκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ α τετ και οι selfies.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε πριν λίγο καιρό:

«Είμαι πολύ καλά, δεν το σκέφτομαι το επόμενο βήμα, είναι νωρίς ακόμη. Με το “νωρίς” εννοώ ότι είμαι λίγο καιρό με την κοπέλα, όχι για μένα. Για μένα δεν είναι καθόλου νωρίς. Έχω σκεφτεί τον γάμο αλλά δεν μπορώ να πω ότι με απασχολεί καθημερινά. Ευτυχώς, δεν με πιέζει και η μητέρα μου, να’ ναι καλά».

Δείτε το βίντεο:

Flashback! Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» το 2015, ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε αποκαλύψει τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κάνει έρωτα. «Δεν μετράω ακριβώς. Υπολογίζω ότι είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες κοπέλες» σημείωνε τότε, με την δήλωσή του να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts