Γιάννης Φέρτης κηδεία: Συντετριμμένη η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, αγκαλιά με την Ξένια Καλογεροπούλου

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Φέρτη. Συντετριμμένες στην κηδεία του ηθοποιού είναι η σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη αλλά και η πρώτη του γυναίκα, Ξένια Καλογεροπούλου. Η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη , Μαρίνα Ψάλτη έφτασε νωρίς στο Α’ Νεκροταφείου και μόλις είδε την πρώτη σύζυγό του Ξένια Καλογεροπούλου την αγκάλιασε.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ξένια Καλογεροπούλου ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό από το 1963 έως το 1972, η δεύτερη σύζυγός του ήταν η ηθοποιός Μιμή Ντενίση από το 1981 έως το 1988. Από το 2001 έως τον θάνατό του ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρίνα Ψάλτη. Στην κηδεία του παρευρείσκονται και η τρίτη σύζυγός του, Μιμή Ντενίση, αλλά και η Τάνια Τσανακλίδου. Δείτε πλάνα:

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 14/04 γεμίζοντας θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο. Η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η.

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι χωρίς παιδιά και η τελευταία του σύζυγος, Μαρίνα Ψάλτη

«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέροντας και την επιθυμία της οικογένειάς του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts