Γιολάντα Καλογεροπούλου – Η ηθοποιός του Grand Hotel χώρισε λίγο πριν από τον γάμο της

Μία είδηση που ξάφνιασε, καθώς γνωστή ηθοποιός χώρισε μια ανάσα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της. Όλα αυτά λίγο πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα μέσα από την πολυαναμενόμενη σειρά Grand Hotel. O λόγος για τη Γιολάντα Καλογεροπούλου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Έρωτας φυγάς.

Η ίδια θα υποδυθεί την Ελένη στο Grand Hotel του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με πληροφορίες της Ζήνας Καρκαλά και του gossip-tv, χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της και μάλιστα μια ανάσα πριν από τον γάμο τους.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμος όμως η σχέση τους παραμένει εξαιρετική. Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή ενώ ο γάμος τους επρόκειτο να γίνει μέσα στο Καλοκαίρι.

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου που είναι κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα κρατάει γενικότερα ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts