Γιούλικα Σκαφιδά: Ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της Μενεγάκη το φύλο του μωρού

Ελένη: H Γιούλικα Σκαφιδά ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε ποιον μήνα βρίσκεται, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της Ελένης τις σκέψεις και τις αγωνίες της αλλά και το φύλο του πρώτου της παιδιού.

Αρχικά τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις και τη δουλειά μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε πια να φαίνεται –είμαι στον έβδομο μήνα- και ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Δεν το είχα πει σε κανέναν αλλά μόνο σε λίγα πρόσωπα: στους γονείς μου, στις αδελφές μου και στις ανιψιές μου. Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Και ένας τρόπος για να το συνειδητοποιώ είναι να αρχίσω να το επικοινωνώ.

Σκέφτηκα έτσι να το πω ώστε να ακούω το «η ώρα η καλή», «με έναν πόνο» για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ και λίγο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι και να οργανώνομαι. Ακούω ότι αυτό το «project» θέλει οργάνωση και ετοιμασία…» .

Και πρόσθεσε η εγκυμονούσα, Γιούλικα Σκαφιδά: «Μπαίνω στον έβδομο μήνα. Γεννάω στις αρχές Δεκεμβρίου… μπήκα στη διαδικασία να γκουγκλάρω για τον τοκετό, να θηλάσεις να μη θηλάσεις… και με έπιασε πανικό και δεν ήθελα να χαλάσω αυτό που ζω».

Και στη συνέχεια η ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού: «Η απόφαση να γίνω μητέρα ήρθε πολύ συνειδητά… Στο σπίτι μου είμαστε όλο γυναίκες και τώρα έρχεται ένα αγοράκι» με την Ελένη Μενεγάκη να τη ρωτά «πού είναι;» και της έδειξε την κοιλιά της και αναφώνησε: «Να το»!

Η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε και αναφώνησε «Με το καλό, είναι αγοράκι» και έτσι η ηθοποιός αποκάλυψε το φύλο του μωρού!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »