Γιώργος Αγγελόπουλος: Για πρώτη φορά δηλώνει on camera ότι είναι ερωτευμένος και δίνει τέλος στις φήμες για το All Star Survivor!

Ο Ντάνος… την πάτησε! Είναι ερωτευμένος και όπως σχολιάστηκε στο πάνελ της εκπομπής Γεια σου, μπορεί αυτός ο έρωτας να τον έκανε να πάρει την απόφαση να μη φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ, μιλώντας σε εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης, ξεκαθάρισε πως οριστικά και αμετάκλητα δεν πρόκειται να συμμετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο στο All Star Survivor που θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας ενώ σε ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένος, για πρώτη φορά απάντησε πως είναι!

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε ακούσει τον τελευταίο καιρό πολύ το όνομά του να «παίζει» ως ένα από τα επικρατέστερα για συμμετοχή του στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης, όμως σχεδόν από την αρχή, έστω και αν κάποιοι δεν ήθελαν να ακούν για να αναδημοσιεύουν το ίδιο ρεπορτάζ, δεν άκουγαν.

Αφού λοιπόν κάποιοι δημιούργησαν σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει ακόμα και ρόλο παρουσιαστή στο νέο Survivor, ο Γιώργος ξεκαθάρισε με αρκετές δηλώσεις του πως δεν σκοπεύει να εμπλακεί ξανά τηλεοπτικά, τουλάχιστον για τη σεζόν που διανύουμε.

Όσο για τον έρωτα που υπάρχει στη ζωή του, ο Ντάνος φυσικά, όπως κάνει πάντα, δεν αναφέρθηκε με ονόματα και λεπτομέρειες σε αυτή τη νέα συνθήκη της ζωής του, όμως έκανε ένα παραπάνω βήμα από αυτά που τον είχαμε συνηθίσει, δηλώνοντας δημόσια την ευτυχία που βιώνει στην προσωπική του ζωή. Κάτι είναι και αυτό! Δείτε παρακάτω τι ακριβώς δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »