Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Acun έριξε χρυσάφι στα πόδια του και τελικά θα είναι στο Survivor All Star! Δεν θα είναι όμως παίκτης!

Survivor All Star: Ο Acun τελικά πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα αφού στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι επιβίωσης που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα δούμε τον κορυφαίο -για πολλούς- παίκτη όλων των εποχών στο Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή Ντάνο αν προτιμάτε!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, στο παρασκήνιο χρειάστηκε να πασχίσει πολύ ο Τούρκος παραγωγός για να πείσει τελικά τον Ντάνο να συμμετάσχει στο παιχνίδι και φυσικά έριξε χρυσάφι στα πόδια του για να πει το πολυπόθητο «ναι».

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό πόσα χρήματα ακριβώς θα πάρει ο Γιώργος Αγγελόπουλος όμως προς το παρόν ας μείνουμε στην άλλη μεγάλη έκπληξη που μας ετοίμαζε ο Acun αφού δεν θα δούμε τον Ντάνο ως παίκτη αλλά ως… παρουσιαστή.

Φεύγει ο Γιώργος Λιανός;

Φυσικά και όχι γιατί αν νομίζετε ότι θα πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού, πλανάστε αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έχει τον ρόλο του κόουτς ενθάρρυνσης, θέση που φυσικά επινοήθηκε για χάρη του Ντάνου που όλοι ξέρουμε πως θα εξασφαλίσει καλά νούμερα τηλεθέασης μιας και οι λάτρεις του ριάλιτι επιβίωσης θα έχουν έναν λόγο παραπάνω για να παραμένουν κολλημένοι στις οθόνες τους.

Το ίδιο ρεπορτάζ λέει ότι ο Ντάνος θα αναλάβει και ρόλο παρουσιαστή σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού, μη στερώντας όμως τίποτα από τον πρωτοκαθεδρία του Λιανού στην παρουσίαση.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts