Σε ένα από τα αγαπημένα τους μαγαζιά στη Γλυφάδα, δείπνησαν το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού OK! που δημοσίευσε φωτογραφίες από την σπάνια κοινή έξοδο του ζευγαριού στα νότια προάστια: «Εκείνος είχε έρθει στο μαγαζί από τις 10.00 το βράδυ και καθόταν με τον ιδιοκτήτη και καλό του φίλο, Τάκη Τσακίρη. Εκείνη έφτασε με το δικό της αυτοκίνητο αρκετά αργότερα, γιατί πριν έπαιζε μουσική σε εγκαίνια καταστήματος ένδυσης» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί.
Η Μαρία Αντωνά βίωσε μια πολύ δύσκολη απώλεια, καθώς πριν λίγες ημέρες έχασε την μητέρα της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λυδίας Πολίτη στο OK!, ο Γιώργος Λιάγκας στάθηκε πολύ στην σύντροφό του το τελευταίο διάστημα, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι έκανε μια ακόμη κοινή απόδραση εκτός Αθήνας.
Under The Greek Sun: Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα με επώνυμες παρουσίες και ισχυρό κοινωνικό μήνυμα
Ζήνα Κουτσελίνη: Αιχμές μετά το σκηνικό με την Αντωνά: «Θέλεις τώρα να μας πουν ότι κάνουμε ρατσιστικό σχόλιο για την ηλικία;»
Γιώργος Λιάγκας: Η αιχμηρή τοποθέτηση για Κουτσελίνη και το στιγμιότυπο με τη μύγα που κατσικώθηκε στο πρόσωπό του






