Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ

Γράφουν από εδώ… λένε από εκεί για τον νέο έρωτα της Μαρίας Αντωνά με δημοσιογραφο παρουσιαστή. Και κανείς δεν γράφει το όνομα λες και αν το πει ή το γράψει κάποιος θα σταματήσει η γη να γυρνά.

Ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψε το όνομα και δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφία. «Και το γράφουμε και το σημαντικότερο το δείχνουμε. Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της τηλεόρασης. Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας σαλιώνουν τους ουρανίσκους τους με μεζέδες σε γνωστό εστιατόριο στην Βουλιαγμένη. Μαζί τους ο Καλλίδης με την γυναίκα του και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου χωρίς τον Πηλαδάκη», αναφέρει το ρεπορτάζ. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο από το Happy Day:

Όπως λέγεται τις τελευταίες ημέρες βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με πασίγνωστο άνθρωπο της τηλεόρασης και έχει προχωρήσει τη ζωή της.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Super Κατερίνα και της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, η Μαρία Αντωνά έχει αφήσει πίσω της τη δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό με τον Άρη, και όσοι τη γνωρίζουν λένε πως είναι αρκετά ανανεωμένη και όμορφη και βγαίνει με γνωστό κύριο. Και η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Ακούγονται διάφορα αλλά και ο κύριος αυτός ελεύθερος είναι, αν είναι αυτός που ακούγεται. Οπότε όταν δύο άνθρωποι είναι ελεύθεροι, έχουν δικαίωμα να βγουν και να κάνουν ό,τι θέλουν…».

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts