Γιώργος Λιάγκας-Τέτα Καμπουρέλη: Νέα κόντρα στη showbiz

«Η Τέτα Καμπουρέλη δεν είναι αυτή που έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα στο πρωινό. Τα στελέχη των καναλιών πήγαιναν και έκαναν τσάμπα τα νύχια τους στην Τέτα τη νυχού και γι’ αυτό ακριβώς τη φωνάζαμε στις εκπομπές», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Και η απάντηση της Τέτας ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από  την εκπομπή  Αποκαλυπτικά:

«Αυτά είναι που τα λέει ο κ. Λιάγκας έτσι για να τα λέει. Καμιά φορά λέει λίγα παραπάνω από ότι πρέπει. Δεν μπορεί να γνωρίζει τι έκανα εγώ με το Mega και δεν μπορεί να ξέρει τι σχέση είχα εγώ με τους ανθρώπους που ερχόντουσαν στο κατάστημα το δικό μου. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Τόσα χρόνια που είμαι στα πρωινά, όταν ο παρουσιαστής δεν θέλει κάποιον δίπλα του έχει λόγο σε αυτό. Όταν δεν θέλει κάποιον πώς θα του τον επιβάλλει το κανάλι;

Ο κ. Λιάγκας με είχε 3 χρόνια δίπλα του και φαντάζομαι ότι τους ανθρώπους που έχει δίπλα του, τους εκτιμά».

Και κάπως έτσι μια νέα κόντρα ανοίγει. Θα απαντήσει εκ νέου άραγε ο Λιάγκας στην Τέτα ή όχι; Μένει να δούμε… Πάντως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Λιάγκας έχει βρει τρόπο να κάνει νούμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6577 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr