Γιώργος Μακρής: Η ηλικία, το βιογραφικό και ο ρόλος του Βλάσση στο Ναυάγιο

Ο Γιώργος Μακρής θα υποδυθεί φέτος τον Βλάσση Παπαδάκη στην νέα σειρά του Mega, Το ναυάγιο. Μπορεί να μην ξέρουμε την ακριβή ηλικία του, γνωρίζουμε όμως ότι έχει 30 και πλέον χρόνια εμπειρία στο χώρο.

Ο Γιώργος Μακρής αποφοίτησε από τη δραματική σχολή «Δήλος» και παρακολούθησε τα σεμινάρια «Σύστημα ψυχοσωματικών ενεργειών» με τον Βασίλη Ανδρέου και «Face to face interaction» με τη Ρούλα Πατεράκη. Έχει επίσης διδαχτεί μουσική, φωνητική και χορό -με τη Μέθοδο Laban και δασκάλα την Κική Σελιώνη.

Έπαιξε στις παραστάσεις: «Ο μικρός εγώ» σε σκηνοθεσία Βασίλη Ανδρέου, «Οι Νύφες της Φωτογραφίας» σε σκηνοθεσία Δήμητρας Χατούπη, «Όπερα της Πεντάρας» του Μπέρτολτ Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Θόδωρου Εσπίριτου, στον «Ματωμένο Γάμο» του F.G. Lorca, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ανδρέου στο ρόλο του Φεγγαριού, «Οδός Ολύμπου 12», παράσταση βασισμένη στην «Ελληνική Μυθολογία» του Νίκου Τσιφόρου (σκηνοθεσία Βασίλης Ανδρέου).

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία «Antigone» σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Αλεξίου, «Years in the Soil» (μικρού μήκους) σε σκηνοθεσία Λουκά Ακριδόπουλου και «Portable life» σε σκηνοθεσία Fleur Boonman. Δούλεψε επίσης σαν βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση η «Μύτη» του Νικολάι Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Βασίλη Ανδρέου.

Ο ρόλος στο Ναυάγιο

Ο πατέρας του Μάκη, καλόκαρδος και αγαθός, παλεύει να διώξει τους δαίμονες του παρελθόντος. Μια λανθασμένη επαγγελματική κίνηση θα τον ρίξει στα δίχτυα ενός τοκογλύφου και θα φέρει την οικογένειά του στα πρόθυρα της πτώχευσης.

Δες και το βίντεο:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts