Γιώργος Παπαγεωργίου: Τα 50ευρα στην ψυχολόγο και η ζωή ως μπαμπάς

Αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και frontman των «Pοlkar», ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε στα καυτά ερωτήματα του Ζήση Ρούμπου. Πώς σκέφτηκαν να ονομάσουν το συγκρότημα τους «Polkar» και πώς σκοπεύουν να γιορτάσουν τα 10 χρόνια της «τρελής» τους πορείας; Τι είναι πιο δύσκολο, να είσαι ηθοποιός, τραγουδιστής ή σκηνοθέτης; Και ποια είναι τελικά η πιο γλυκιά αϋπνία;

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για το τραγούδι του «Είναι η ζωή μου σκ@τά» και είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι βγαλμένο από τη ζωή. Είμαι αισιόδοξος αλλά όταν έγραφα αυτό το τραγούδι δεν ήμουν και σκέφτηκα αυτά τα 50ευρα που έδινα στην ψυχολόγο κάθε εβδομάδα, να πιάσουν τόπο και καλλιτεχνικά. Είπα τον ψυχικό μου κόσμο να τον αποτυπώσω σε ένα τραγούδι. Ήταν ένα βράδυ που στο σπίτι άνοιξα τον υπολογιστή και έγραψα τη φωνή με ένα πάρα πολύ φθηνό μικρόφωνο. Μετά πήρα τον Σπύρο Γραμμένο τηλέφωνο και του είπα ότι θέλω να το γράψουμε παρέα, στο mood που ήμουν, χωρίς να περάσει από στούντιο αυτό το κομμάτι. Πριν από κανά χρόνο ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν έχει καμία σημασία με τι μέσο θα γράψεις ένα τραγούδι και ξαφνικά να βρει μια αποδοχή. Δεν είχα καμία αίσθηση ότι το κομμάτι θα αρέσει τόσο πολύ».

Σε άλλο σημείο ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε και για την κόρη του που απέκτησε με την ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη.

«Τον πρώτο καιρό αλλάζουν όλα αλλά δεν μας πήρε πολύ καιρό να μπούμε στο επόμενο στάδιο. Ήμουν πολύ έτοιμος. Το ήθελα πολύ και εγώ και η Δανάη. Απολαμβάνω πολύ τον ρόλο του πατέρα. Δεν ήμουν προετοιμασμένος με την αυπνία. Νομίζω όμως είναι η πιο γλυκιά αυπνία που είχα ever».

Δείτε πώς γεννήθηκαν οι Polkar:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts