Γιώργος Παπαδάκης: Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο Γιώργος Παπαδάκης νοσεί με κορονοϊό και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί όπως εξήγησε στον αέρα της εκπομπής, Καλημέρα Ελλάδα σήμερα, 15 Δεκεμβρίου, γιατί τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό!

Ο παρουσιαστής είναι ακόμη θετικός στον κορονοϊό, παρόλο που βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά παραμένει απομονωμένος στο σπίτι του. Η δε σύζυγός του δεν έχει κολλήσει.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής βγήκε μέσω skype στην εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα και είπε στην Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία νόσησε πρώτη και μία μέρα μετά ο ίδιος:

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορονοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες. Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες»!

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του παρακάτω από την εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »