Γιώργος Τσαγκαράκης για Ζωή Λάσκαρη: «Η περιουσία ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ»

Super Κατερίνα: Για το πολυσυζητημένο θέμα της δημοπρασίας σειράς κοσμημάτων της Ζωής Λάσκαρη μίλησε ο Γιώργος Τσαγκαράκης. Ο γνωστός γκαλερίστας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας (23/12), περιγράφοντας το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

«Βρισκόμαστε στο σημείο που εξωδικαστικά πιθανολογώ ότι θα λυθεί το θέμα, θα γίνει ο πλειστηριασμός και να ολοκληρώσω κι εγώ αυτή την αποστολή που έχω αναλάβει. Η απόφαση ήταν απορρηπτική, εντυπωσιακό και οξύμωρο αυτό», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαγκαράκης.

«Η δική μας πλευρά και η πλευρά της Κουτουμάνου συνεργαστήκαμε ώστε να εξαιρεθούν έστω τα κοσμήματα. 23 σελίδες. Η περιουσία από πίσω υπερβαίνει το 1μιση εκατομμύριο και είναι οξύμωρο να μη μπορούν να εξαιρεθούν έστω αυτά τα κοσμήματα που θα διευκολύνουν και τις δύο πλευρές», περιέγραψε ο ιδιοκτήτης γκαλερί στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Εγώ έχω προτείνει να προσφέρουμε προκαταβολικά κάποια χρήματα, ώστε να βρεθεί κάποια λύση και βεβαίως θα τα συμψηφίσουμε στη συνέχεια», αποκάλυψε ο Γιώργος Τσαγκαράκης για την έκβαση της πολυσυζητημένης υπόθεσης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Αλέξης Κούγιας: Ανακοίνωση «κόλαφος» για Μπιμπίλα, Ακρίτα και Κασσελάκη – «Με συκοφάντησαν, προχωράω σε μηνύσεις και αγωγές»

Σε σκληρή ανακοίνωση κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, του Στέφανου Κασσελάκη και της Έλενας Ακρίτα προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, μετά τις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ξέσπασε η παραολυμπιονίκης Καρολίνα Παλενδρίτου: «Δυστυχώς εν έτει 2025 τα άτομα με αναπηρία ακόμα συζητούν για τα αυτονόητα»

Η Ιωάννα – Μαρία Γκέρτσου αποκάλυψε την Πέμπτη (09/1) μισαναπηρική επίθεση που δέχτηκε από οδηγό τρόλεϊ στην Αθήνα και η Καρολίνα Πελενδρίτου την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »