Γιώργος Χρανιώτης: Η Γη της Ελιάς και η σχέση του με τη Δώρα Χρυσικού

O Γιώργος Χρανιώτης μπήκε στη Γη της Ελιάς, φέρνοντας μεγάλη αναστάτωση τόσο στην πλοκή της σειράς όσο και στην Αρετή.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή ‘Ελένη’ όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Γη της Ελιάς.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Χρανιώτης τόνισε: «Η πρώτη κουβέντα έγινε με τη Δώρα Χρυσικού κα όχι με τον Ανδρέα. Την είδα στο πάρτι του σωματείου και με ενημέρωσε πως θέλουν κάποιον για ένα ρόλο και εάν θα τον ενδιέφερε. Και μετά έμαθα πως συζητιόταν το όνομά μου για τη σειρά. Είδαμε πως ταιριάζουμε σαν χημεία και όλοι μας είπαν πολύ ωραία πράγματα».

Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει προσωπικά την Ελήνη Μενεγάκη για ένα περιστατικό από το παρελθόν:«Σε είχα ευχαριστήσει, αλλά δεν το είδες. Σου είχα στείλει ένα μήνυμα κάποια στιγμή, όταν παντρεύτηκα, γιατί ήσουν από τους ανθρώπους που μας υποστήριξες, σε σχέση με αυτή την ψευδή διαφορά ηλικίας που είχαν γράψει με τον μπαμπά της Γεωργίας. Είχαν γράψει ότι να ναι τότε και πήρες θέση και πραγματικά σε ευχαριστώ, το είχα κάνει και τότε. Γενικά πέφτει πολλή ανακρίβεια και σε τέτοιες πολύ ιερές στιγμές η ανακρίβεια δεν βοηθάει. Είναι καλύτερα τα πράγματα να ελέγχονται λίγο περισσότερο».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »