Γλυκάνισος εξελίξεις επεισοδίου: Η Ελεάνα εξαφανίζει τα στοιχεία που την ενοχοποιούν

Γλυκάνισος εξελίξεις επεισοδίου: Ο Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) αποκαλύπτει στον Θανάση (Α. Κοντόπουλος) ότι είδε τον Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) με κάποιους άλλους να καταστρέφουν τη βάρκα του Νικήτα (Φ. Καράλης).

Παράλληλα, η Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) επισκέπτεται τον Περικλή (Ν. Γεωργάκης) ζητώντας του να της δώσει το βίντεο που ενοχοποιεί τον Έκτορα (Α. Σταματάκης) για το ατύχημα του Νικήτα. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Μενέλαος (Κ. Αποστολάκης) επισκέπτεται το σπίτι του Νικήτα, φέρνοντας μια πρόταση, που δεν θα δεχτεί η Ανθή (Α. Ιωαννίδου). Στο αστυνομικό τμήμα καλούνε Πωλ και Έκτορα. Τι τους θέλουν και τους δυο;

Από την άλλη, ο Χάρης (Τ. Καρλής) και η Αναστασία (Γ. Γεωργακοπούλου) ξαναβρίσκονται και μιλάνε για το μέλλον, τα όνειρα για τις σπουδές τους και η Αναστασία προτείνει στον Χάρη να παρατήσει τη δουλειά στην ταβέρνα. Ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής), μπαίνοντας στο αμάξι του, ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Εκεί, τυλιγμένο μέσα σε ένα μαντήλι είναι το όπλο του.

Το όπλο με το οποίο τον είχε απειλήσει ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) στην ταβέρνα της Χρυσάνθης (Α. Αλεξοπούλου), ενώ παράλληλα η Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) θάβει κρυφά το δικό της όπλο. Ο Έκτορας βρίσκεται στο μπαρ του Μπίλι, που προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να πειράξει την οικογένεια Δεμίρη. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Νεφζάτ (Β. Στρατηγάκος) συγκρούεται με τον Καρίμ επειδή τον έμπλεξε με την αστυνομία.

Δείτε πλάνα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος:

Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

“A kitchen for Good” – H Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η οικιακή Κοινωνική Κουζίνα, για την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας. Με την ουσιαστική