Γλυκάνισος: Η Ελεάνα βάζει δεύτερες σκέψεις στη Ραζάν

Γλυκάνισος: Όσο η Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) προσπαθεί να μεταπείσει την Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) να μη φύγει από το νησί, η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) αφήνει για μια στιγμή τον Νικήτα (Φ. Καράλης) για να φτιάξει πρωινό.

Όταν γυρίζει, ο Νικήτας είναι άφαντος. Παράλληλα, η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) βρίσκεται μόνη της στο σπίτι όταν κάποιος χτυπάει το κουδούνι. Η Ραζάν ανοίγει και βλέπει μπροστά της την Ελεάνα.

Όταν αργότερα η Ραζάν πηγαίνει στη Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου) και τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) εισπράττει και πάλι την απόρριψη.

Κι ενώ ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) μαθαίνει από τον Άγγελο (Β. Αθανασόπουλος) ότι ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και ενόχλησε ξανά τη Φάζια (Ρ. Σαουίς), ο Φίλιππος (Κ. Κόκλας) καλεί ξανά στην επιχείρηση τον Έκτορα (Α. Σταματάκης). Η κουβέντα πάει και στο ατύχημα του Νικήτα και ο Έκτορας εκμυστηρεύεται στον πατέρα του κάτι που δεν ξέρει κανείς.

Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

“A kitchen for Good” – H Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η οικιακή Κοινωνική Κουζίνα, για την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας. Με την ουσιαστική