Γλυκάνισος: Η Ελεάνα βάζει δεύτερες σκέψεις στη Ραζάν

Γλυκάνισος: Όσο η Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) προσπαθεί να μεταπείσει την Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) να μη φύγει από το νησί, η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) αφήνει για μια στιγμή τον Νικήτα (Φ. Καράλης) για να φτιάξει πρωινό.

Όταν γυρίζει, ο Νικήτας είναι άφαντος. Παράλληλα, η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) βρίσκεται μόνη της στο σπίτι όταν κάποιος χτυπάει το κουδούνι. Η Ραζάν ανοίγει και βλέπει μπροστά της την Ελεάνα.

Όταν αργότερα η Ραζάν πηγαίνει στη Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου) και τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) εισπράττει και πάλι την απόρριψη.

Κι ενώ ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) μαθαίνει από τον Άγγελο (Β. Αθανασόπουλος) ότι ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και ενόχλησε ξανά τη Φάζια (Ρ. Σαουίς), ο Φίλιππος (Κ. Κόκλας) καλεί ξανά στην επιχείρηση τον Έκτορα (Α. Σταματάκης). Η κουβέντα πάει και στο ατύχημα του Νικήτα και ο Έκτορας εκμυστηρεύεται στον πατέρα του κάτι που δεν ξέρει κανείς.

Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts