Γλυκάνισος: Ο Καρίμ αποφασισμένος να καταστρέψει τον Στρατή

Γλυκάνισος: Η Αλίκη (Μ. Μαρνέλη) έχει μόλις αποκαλύψει το σκοτεινό της μυστικό στον Ραφαήλ (Α. Γιαννακός), ο οποίος βρίσκεται σε σοκ.
Παράλληλα, ο Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) καταθέτει στην αστυνομία ότι ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) δεν το κούνησε ρούπι από το μπαρ του, το βράδυ του βιασμού της Φάζιας (Ρ. Σαουίς).

Εν τω μεταξύ, η Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) πηγαίνει στο σπίτι του Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου), όσο αυτός λείπει και απαιτεί από τη Ραζάν (Ε. Πιερίδου) να εξαφανιστεί από τη ζωή του γιου της. Κι ενώ ο Ραφαήλ αποφασίζει να μιλήσει με τον πατέρα του, σχετικά με τα όσα του αποκάλυψε η Αλίκη, ο Μπίλι αποκαλύπτει στον Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) ότι όντως βίασε τη Φάζια.

Η Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου), από την άλλη, ζητάει από τον Θόδωρο (Κ. Ζωγραφόπουλος) να μάθει της προθέσεις της Ραζάν για την πώληση ή όχι της ταβέρνας, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να μιλήσει με τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) για τις προθέσεις του.

Δείτε το απόσπασμα από τη σειρά Γλυκάνισος:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

“A kitchen for Good” – H Κοινωνική Κουζίνα του Humanity Greece στέκεται δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της χώρας, με την υποστήριξη της εταιρείας ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Στο πλαίσιο του καθημερινού ανθρωπιστικού έργου, το Humanity Greece δημιούργησε την 1η οικιακή Κοινωνική Κουζίνα, για την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας. Με την ουσιαστική