Γλυκάνισος: Ο Καρίμ αποφασισμένος να καταστρέψει τον Στρατή

Γλυκάνισος: Η Αλίκη (Μ. Μαρνέλη) έχει μόλις αποκαλύψει το σκοτεινό της μυστικό στον Ραφαήλ (Α. Γιαννακός), ο οποίος βρίσκεται σε σοκ.
Παράλληλα, ο Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) καταθέτει στην αστυνομία ότι ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) δεν το κούνησε ρούπι από το μπαρ του, το βράδυ του βιασμού της Φάζιας (Ρ. Σαουίς).

Εν τω μεταξύ, η Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) πηγαίνει στο σπίτι του Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου), όσο αυτός λείπει και απαιτεί από τη Ραζάν (Ε. Πιερίδου) να εξαφανιστεί από τη ζωή του γιου της. Κι ενώ ο Ραφαήλ αποφασίζει να μιλήσει με τον πατέρα του, σχετικά με τα όσα του αποκάλυψε η Αλίκη, ο Μπίλι αποκαλύπτει στον Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) ότι όντως βίασε τη Φάζια.

Η Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου), από την άλλη, ζητάει από τον Θόδωρο (Κ. Ζωγραφόπουλος) να μάθει της προθέσεις της Ραζάν για την πώληση ή όχι της ταβέρνας, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να μιλήσει με τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) για τις προθέσεις του.

Δείτε το απόσπασμα από τη σειρά Γλυκάνισος:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »