Γουμενίδης κατά Μάνεση: «Μήπως τελικά διανύεις τις τελευταίες σου μέρες»

Επί τόπου: Τα όσα είπε για τα νούμερα τηλεθέασης ο Νίκος Μάνεσης σήμερα στην εκπομπή του Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, σχολίασε ο Νάσος Γουμενίδης.

Θυμίζουμε πως είπε ο Νίκος Μάνεσης στο τέλος: «Ας παρέμβει η επιτροπή ανταγωνισμού. Εγώ σήμερα για να έχω τηλεθεατές θα έπρεπε να ασχολούμαι ή με τον Κοκλώνη και άλλα reality show ή με την Πέππα το γουρουνάκι. Αυτό δε δείχνουν τα νούμερα; Αν κάνω λάθος να μου το πείτε… Πώς γίνεται όταν υπάρχουν ανωμαλίες με τα γουρουνάκια, να πλήττουν μόνο εμάς στον Alpha και όχι κάποιον άλλον; Αύριο βάλτε μας μηδέν».

Αυτό ενόχλησε τον Νάσο Γουμενίδη, ο οποίος ανήκει στην εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και δεν δίστασε να σημειώσει μεταξύ άλλων:

«Μήπως τελικά διανύεις τις τελευταίες ημέρες σου στην τηλεοπτική Ιερουσαλήμ που λέγεται Alpha; Γιατί είναι τουλάχιστον άδικο να χτυπάς έτσι έναν άνθρωπο. Η ανάλυση που κάνει ο Νίκος Μάνεσης στα νούμερα τηλεθέασης είναι πάρα πολύ μεγάλη. Γνωρίζει καλά ότι κρίνεται από αυτό και γνωρίζει ότι απέναντί του έχει μια παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη που είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Απέναντι, οι Δεκατιανοί με πολλή δουλειά του πήραν τα νούμερα και δεν τα πήραν από τη Σίσσυ Χρηστίδου, οπότε είναι λογικό να φοβάται για την επόμενη ημέρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Επί τόπου:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts