Γύρω στα 50 και στέλεχος μεγάλης εταιρίας ο νέος σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη

Super Κατερίνα: Η Μαριάντα Πιερίδη είναι ξανά ερωτευμένη, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση και η εκπομπή του Alpha, είχε τα πρώτα πλάνα με τον νέο της σύντροφο.

Χθες, βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας, για φαγητό και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο βγαίνει αρκετό καιρό τώρα. Η τραγουδίστρια, είναι πολύ σίγουρη για τη νέα της αυτή σχέση.

«Υπάρχουν και κάποιες άλλες φωτογραφίες από εξόδους τους βραδινές. Είναι έναν με ενάμιση μήνα μαζί. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι στέλεχος μιας πάρα πολύ μεγάλης εταιρίας. Είναι γύρω στα 45 με 50. Ήταν κάτι σαν έρωτας με την πρώτη ματιά», είπε στον αέρα της Super Κατερίνας η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Είμαι μια χαρά μετά τον χωρισμό μου, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται. Εφόσον υπάρχει μια επαγγελματική σχέση μεταξύ μας, αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαλάσει, λόγω της προσωπικής κατάστασης. Είναι δύσκολο να διατηρούμε επαγγελματική σχέση, αλλά η ζωή συνεχίζεται», είχε πει πρόσφατα σε δηλώσεις της η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε τα πρώτα πλάνα με τον νέο της σύντροφο στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts