Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Η στιγμή της άφιξης της νύφης, το τρυφερό φιλί και οι ελάχιστοι καλεσμένοι

Πρωινό ΣουΣου: Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης παντρεύονται αυτήν την ώρα σε κεντρική εκκλησία στην Αθήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα. Η πρωινή εκπομπή του Open εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από τον γάμο, όπου διακρίνεται η 49χρονη ηθοποιός με νυφικό και πέπλο.

Όπως θα δεις παρακάτω, η κάμερα εξασφάλισε εικόνες από την άφιξη της νύφης και τη θερμή αγκαλιά και το φιλί στον Πέτρο Κόκκαλη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Τα μέτρα γύρω από την εκκλησία είναι δρακόντεια.

Δες στο βίντεο τα πρώτα πλάνα από τον γάμο Ματσούκα – Κόκκαλη:

Θυμίζουμε ότι στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη συνάντησε η κάμερα του Happy Day την αδερφή της, Μαρία Ματσούκα.

Η Μαρία Ματσούκα, αφού μίλησε για το βιβλίο, δέχτηκε τις ευχές για τον γάμο της αδελφής της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη, ωστόσο ευγενικά αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το πότε θα γίνει η τελετή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις στο βίντεο του Alpha, η Μαρία Ματσούκα είπε με χαμόγελο: «Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά! Δεν θα ήθελα να απαντήσω πότε θα γίνει ο γάμος, πάντως σας ευχαριστούμε πάρα πολύ… Εύχομαι και για εσάς ό,τι καλύτερο».

Το χρονικό της γνωριμίας… Μάθε τα πάντα στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts