Δίκη Φιλιππίδη: Η αποχή από το δικαστήριο λόγω προβλήματος υγείας και η κατάθεση της Πρωτογεράκη υπέρ του

Συνεδριάζει για ακόμα μία μέρα το δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και σήμερα πρόκειται να καταθέσει η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη η οποία είναι και δικηγόρος.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όπως είπε σήμερα (19/12) η ίδια κατά την άφιξή της στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει, γνωρίζει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη από τότε που ήταν μικρά παιδιά και θέλει να καταθέσει υπέρ του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, λόγω κορονοϊού τον οποίο και πέρασε με αρκετά βαριά συμπτώματα που λίγο έλειψαν να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο, απέχει σήμερα από τις δικαστικές αίθουσες όμως η απολογία του θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου οπότε και έχει οριστεί η επόμενη δικάσιμος ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ολοκληρώνονται οι καταθέσεις όλων των μαρτύρων για την υπόθεση, με τη Βίκυ Πρωτογεράκη να αναμένεται πως θα αναφερθεί στο ήθος και την επιτυχημένη καριέρα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει σχεδόν έντεκα μήνες μετά την έναρξη της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ μέσα στον Ιανουάριο θα εκδοθεί και η απόφαση που θα καθορίσει την τύχη του.
Ο ηθοποιός, που κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού, θα δώσει στις πρώτες μέρες του νέου χρόνου τη δική του εκδοχή για όσα κατηγορείται ενώπιον τακτικών και λαϊκών δικαστών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και κάνει λόγο για προσπάθεια σπίλωσής του προκειμένου να… αλλάξουν τα κόζα στο θέατρο. Ο ηθοποιός κατά την απολογία στον ανακριτή είχε ακολουθήσει την ίδια γραμμή που είχε και προανακριτικά. «Οι καταγγελίες εις βάρος μου είναι απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες, τη δε τέλεση των αποδιδόμενων σε εμένα πράξεων αρνούμαι κατηγορηματικώς, καθώς ουδέποτε προέβην σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων» φέρεται ότι ανέφερε στο υπόμνημά του στον εισαγγελέα.

Μάλιστα, ειδική μνεία είχε κάνει στη γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό, υποστηρίζοντας πως εκείνη ήταν που του προκαλούσε προβλήματα, καθώς είχε «εμμονή» μαζί του και «ήταν πάντα άκρως διαχυτική».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με την άφιξη της Βίκυς Πρωτογεράκη σήμερα στο δικαστήριο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »