«Δίπλα από εκεί που κάναμε τα γυρίσματα πνίγηκε το παλικάρι που έριξαν από τη μπουκαπόρτα»-Συγκλονίζει ο Κακούρης

O Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος στην Ελένη και μίλησε για τον ρόλο του καπετάν Στελή στο Ναυάγιο, που χάνει το παιδί του μέσα στα κύματα.

Αρχικά μίλησε για τον ρόλο του: «Βρήκα φως στον ήρωα που υποδύομαι φέτος. Οι συνθήκες του γυρίσματος ήταν πολύ δύσκολες».

«Είχα σκεφθεί φέτος να κάνω μία μικρή παύση από την τηλεόραση να ξεκουραστώ, αφού έχω κι έναν πολύ ”βαρύ” ρόλο στο θέατρο, τον βασιλιά Ληρ. Έτσι η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην συμμετέχω στο ”Ναυάγιο”, αλλά μετά από μία συνάντηση που έκανα με τον παραγωγό της σειράς, λέω για να μου προτείνει τον συγκεκριμένο ρόλο κάτι θα ξέρει. Μου άρεσε πάρα πολύ το βιβλίο και περίμενα το πρώτα επεισόδια να δω αν θα αποδοθεί το κλίμα του βιβλίου», πρόσθεσε.

Επηρεάζεται ο ηθοποιός από τα εξωτερικά ερεθίσματα της κοινωνίας: «Τον τελευταίο χρόνο έχουμε κουραστεί να ακούμε από αποτρόπαιες μέχρι απρόσμενες ειδήσεις που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ακούσουμε. Μία εβδομάδα να κάτσεις να ακούσεις τα δελτία των ειδήσεων θα είσαι για το ψυχιατρείο. Εκεί που γυρίσαμε πολλές σκηνές στο ”Ναυάγιο” δίπλα πνίγηκε το παλικάρι που ρίξανε από την μπουκαπόρτα. Πώς γίνεται να βλέπει ένα καπετάνιος τα λάθη τα συσσωρεμένα και να μην αντιδράσει; Μέσα από την σκηνή έβγαλα την απελπισία που ένιωσα κι εγώ σαν πολίτης» τόνισε η ηθοποιός.

Ειδικά για την στιγμή του ναυαγίου ο κ. Κακούρης ανέφερε ότι όλο το πλήρωμα από τους τεχνικούς μέχρι τους ηθοποιούς έπρεπε να δώσουν «το κάτι παραπάνω για να γίνει πιστευτή η σκηνή».

Για την συνέχεια της σειράς δήλωσε: «Έχει πολλές σκηνές που βλέπεις την ζωή να πρωταγωνιστεί».

Ο Λεωνίδας Κακούρης φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ο βασιλιάς Ληρ» στην κεντρική Σκηνή του εθνικού Θεάτρου.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »