Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τα καυτά φιλιά τους επιβεβαιώνουν ότι είναι ζευγάρι

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δανάη Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μαζί. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί σε κοινή τους έξοδο. Πώς, λοιπόν, από εδώ και στο εξής μπορούν να αρνηθούν ότι δεν είναι ζευγάρι;

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες κι έχει γίνει ήδη viral στα social media.

Το βασικό ερώτημα όμως που γεννάται είναι το εξής: Πρόκειται για νέα έξοδο του «ζευγαριού» ή απλά τώρα διέρρευσε η συγκεκριμένη φωτογραφία;

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Δανάη Μπάρκα εθεάθη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη πριν από λίγες μέρες να διασκεδάζουν μαζί στην Άννα Βίσση και μάλιστα… αγκαλιά!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και στο εστιατόριο το οποίο διατηρεί ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος είναι και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της χώρας μας.

Δείτε εδώ το παθιασμένο φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη:

Θυμίζουμε ότι τη Δανάη Μπάρκα συνάντησε τον Δεκέμβριο η Κατερίνα Καινούργιου, στη θεατρική παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα. Με αφορμή τη συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το πόσο την ενόχλησε η κίνηση της Δανάης Μπάρκα, όπου στήριξε τη Φαίη Σκορδά κρατώντας μία κούπα…

«Την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω μία άποψη. Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει κι έχω βάλει μέσα στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα δεν μου αρέσουν προσωπικά όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο και πες του θα σε κράξω αύριο επειδή θεωρώ ότι είσαι φάουλ σε αυτό που έκανες με την Φαίη ή τον Γιώργο, παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα. Γενικότερα το λέω. Όταν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, βλέπεις ότι σε μία άτυχη στιγμή σου -γιατί έφταιγα- να σου φέρονται έτσι εγώ δεν θέλω να έχω επαφές. Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου. Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν… Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Τι να σας πω;» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts