Δανάη Παππά: Το spoiler για τη Θοδώρα, η κουμπαριά με την «Μαρίνα» & οι σκηνές με τον Μπισμπίκη

Σασμός: Πρεμιέρα κάνει ο τρίτος κύκλος της σειράς τη Δευτέρα 25-09.

Η Δανάη Παππά το πρωί της Παρασκευής (22-09) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για όλα. Πώς είναι οι σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Τι θα συμβεί στη ζωή της Θοδώρας και θα ανατρέψει τα πάντα και πώς νιώθει πως θα κουμπαριάσει με την Μαρίνα, τη μητέρα του Πετρή;

«Η Θοδώρα θέλει πάρα πολύ αυτό το παιδί, επειδή όμως συμβαίνουν πολλά αναπάντεχα πράγματα δεν ξέρουμε τι θα γίνει κι αν τελεικά αντέξει. Είναι στα σχέδιά τους ο γάμος με τον Γιώργο. Οι αλλαγές είναι πολλές και οι ανατροπές μεγάλες. Έχω χαθεί κι εγώ, έρχονται χτυπήματα παντού από το σενάριο».

«Ο Αντώνης και ο Γιώργος προσπαθούν να πείσουν τη Θοδώρα να μην πει τίποτα στη Μαρίνα για να μη πληγωθεί. Μετά τον θάνατο του Πέτρου προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, έχει νόημα να της πει την αλήθεια και να καταρρεύσουν όλα;».

«Είναι ένας χαρακτήρας κρυψήνους. Δεν θέλει να μοιράζεται πράγματα και εκείνη είναι που τον τσιγκλούασε πάντα σε σημείο που πήγαινε να σπάσει. Η κατάσταση συνεχίσει ακόμα και τώρα, παρόλο που η σχέση τους είναι πιο ήρεμη. Δεν ανοίγεται απόλυτα», είπε για τη σχέση της Θοδώρας με τον Μανώλη.

Για τις σκηνές ή του Βασίλη Μπισμπίκη: «Έχουμε λίγες σκηνές μαζί. Δεν επηρέαζει την εξέλιξη της Θοδώρας. Επειδή είναι βαφτιστήρα του Παύλου, κάπως δεν την επηρεάζει, δεν την πειράζουν».

«Υπάρχουν τόσες εξελίξεις που δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς σαν ηθοποιός».

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts