Δείτε πού περνούν το φετινό Πάσχα οι επώνυμοι!

Δείτε πώς περνούν οι celebrities και ποια μέρη έχουν επιλέξει για τις ημέρες του Πάσχα.

Αρκετοί επώνυμοι θέλησαν να πάρουν μία ανάσα και να κάνουν μία ανάπαυλα από τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις. Άλλωστε, όλοι χρειαζόμαστε μερικές μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς ώστε να γεμίσουμε τις… μπαταρίες μας.

Έτσι λοιπόν, οι celebrities ετοίμασαν βαλίτσες και αναχώρησαν είτε για το χωριό τους, είτε για κάποιο νησί.

Πάμε να δούμε που επέλεξαν να περάσουν τις μέρες του Πάσχα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια μαζί με την οικογένειά της έκανε μία στάση στην Αρχαία Κόρινθο, η οποία είναι και η γενέτειρα του γνωστού δικηγόρου, πήραν το καραβάκι και πήγαν στην Ύδρα.

Η Σταματίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, όπου έδωσε μια γεύση από τις εξορμήσεις της και τις ομορφιές του νησιού.

Κατερίνα Καινούργιου

Η ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε για πασχαλινό προορισμό το Πόρτο Χέλι και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε και μία mini εξόρμηση στο γειτονικό νησί των Σπετσών από όπου και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες.

Νίκος Κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, ήταν στην Βουδαπέστη μαζί με τη φίλη του Πηγή Δεβετζή, και χθες, Μεγάλη Παρασκευή ανέβασε stories στο Instagram από την Κωνσταντινούπολη εκεί όπου επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και παρακολούθησε τη διαδικασία παρασκευής του Μύρου η οποίο τελείται κάθε δέκα χρόνια στο Φανάρι, από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Το βράδυ, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε και στην ακολουθία του Επιταφίου ζώντας στιγμές κατάνυξης.

Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια αναχώρησε για έναν από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς, την Κρήτη. Στην ίδια παρέα ήταν και ο καλός της φίλος εδώ και χρόνια Θέμης Γεωργαντάς αλλά και ο Λάμπρος Κωνστανταρας.

Όλοι μαζί βρέθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα και συνάντησαν τον Ηλία Κοκκοτό με τον οποίο τους συνδέουν μακροχρόνια φιλία.

Από χαρά λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά της γι’ αυτή τη σύντομη εξόρμηση στην Κρήτη και ανέβασε μία πολύ παρεΐστικη φωτογραφία μαζί με όλους τους φίλους της, εκείνους με τους οποίους φέτος θα περάσει την Ανάσταση.

Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα ως παντρεμένοι και για τον λόγο αυτόν, αποφάσισαν να κάνουν μία απόδραση στην Σύρο.

Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία σειρά μαγευτικών φωτογραφιών από το νησί.

Μαζί τους μάλιστα είναι και η Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Mega θα περάσει εκεί το φετινό Πάσχα με την οικογένειά της, που θα είναι λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα καθώς η μητέρα της δεν είναι πια μαζί τους.

Αυτό θα είναι το πρώτο Πάσχα της χωρίς την πολυαγαπημένη μητέρα της, καθώς την έχασε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, ύστερα από σκληρή μάχη με τη λευχαιμία.

Γιώργος Λιάγκας

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και της εκπομπής Το Πρωινό, πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου και μετρά αρκετές χιλιάδες followers και μας ενημέρωσε ότι βρέθηκε στο όμορφο νησί των Κυκλάδων με τους δύο γιους του, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, τους οποίους έχει αποκτήσει με την Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν πόζαρε μόνο με τους γιους του αλλά είχαν μαζί τους και τον σκύλο τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts