Δείτε πώς «έκοψαν» τον Τραμπ από το Ελληνικό

Δύο φορές τα τελευταία δέκα χρόνια ο νέος πλανητάρχης, Ντόναλντ Τραμπ, έστρεψε το βλέμμα του για μια μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα. Και τις δυο φορές, όμως, τα σχέδιά του χάλασαν, αφού άλλες ήταν οι βουλές των ελληνικών Αρχών.

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε εκδηλώσει ανοιχτά δύο φορές το ενδιαφέρον του για το «φιλέτο» του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό. Το 2007 βρήκε μπροστά του πολιτικές αντιδράσεις και το σχέδιο Σουφλιά, που προέβλεπε άλλο μέλλον για την έκταση.

Ο Τραμπ επανήλθε το 2012, κατέθεσε επισήμως φάκελο υποψηφιότητας για να διεκδικήσει την έκταση των 6.500 στρεμμάτων στον διαγωνισμό που είχε προκηρύξει το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά αποκλείστηκε από τη δεύτερη φάση, για να καταλήξει τελικώς η έκταση στην Lamda Development του ομίλου Λάτση.

Τα ακριβή στοιχεία αυτής της πρότασης δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθούν καθώς καλύπτονται από πλαίσιο εμπιστευτικότητας. Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο για τη δημιουργία μιας νέας πόλης, με υπερπολυτελείς κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία, ουρανοξύστες και καζίνο.

 

 

Πηγή: Real News

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts