Δείτε πώς είναι σήμερα η Γκέλυ Γαβριήλ

Τη θυμάστε με μακριά πλούσια μαλλιά; Σήμερα έχει κοντά ξανθά μαλλιά και είναι αγνώριστη!
Αγνώριστη η ηθοποιός Γκέλυ Γαβριήλ. Το sex symbol της δεκαετίας ’80 και ΄90 Γκέλυ Γαβριήλ είναι άλλος άνθρωπος σήμερα!

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία της με το νέο της look και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Να σας συστηθώ ναι, είμαι η Γκέλυ»!

  • Προτάσεις σου γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια ή σε ξέχασαν οι άνθρωποι από το χώρο;

«Είμαι αυτοκαταστροφικό τέρας, δεν ήθελα να μπω στον πειρασμό να επιστρέψω, ήθελα να μείνω πιστή στην απόφαση μου. Ήταν συγκλονιστικές αυτές οι δύο απώλειες στη ζωή μου. Μου έχει πάρει πάρα πολύ καιρό να συνέλθω και ακόμα δεν μου έχει φύγει. Επιστρέφω τώρα που ηρέμησα και μπορώ να σταθώ επάνω στη σκηνή. Ήμασταν πολύ δυνατό τρίο με τους γονείς μου».

  • Χρεώνεις λάθη στον εαυτό σου;

«Δεν θέλω να μετανιώνω για κάτι. Ό,τι έκανα καλώς έγινε, οπότε, γιατί να πω ότι έχω κάνει λάθπ; Δεν επα­ναλαμβάνω τα λάθη μου, αλλά με έκαναν καλύτερη».

  • Όταν έπαιζες επάνω στη θεατρική σκηνή, έμπαι­νες στη διαδικασία να σκεφτείς πώς σε βλέπουν οι θεατές από την πλατεία;

«Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία αυτή, δεν υπήρχε λόγος».

  • Κάποιοι σε «έγδυναν» με τα μάτια τους…

«Εντάξει, σε κάποιες παραστάσεις αυτό ήταν και το ζητούμενο, τι να κάνουμε τώρα; (Γέλια.) Έβγαλα τόσα χρήματα, ώστε να ζω με αξιοπρέπεια και να μη χρειαστεί να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα. Έχου­με «χάσει» πολλούς συναδέλφους από οικονομική απελπισία. Επίσης, έχω χάσει πολλά χρήματα δίνοντας δανεικά και αγύριστα», είχε πει πριν χρόνια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν.

Δείτε πως είναι σήμερα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts