«Δεν ήξερα το Πάτερ Ημών και δυσκολεύτηκα στη σειρά» – Η Ναταλία Σουίφτ για τις δυσκολίες στο Milky Way

Πάμε Δανάη: Η ηθοποιός Ναταλία Σουίφτ μίλησε για την συμμετοχή της στο Milky Way, για την διαφορετικότητα και την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Για την συμμετοχή της στο Milky Way, είπε: «Ο Ακύλας Καραζήσης ήταν ο αγαπημένος μου δάσκαλος στην υποκριτική, μου έμαθε πολλά πράγματα και να μιλάω σαν άνθρωπος. Η πιο δύσκολη σκηνή στη σειρά για εμένα ήταν όταν έπρεπε να πω το Πάτερ ημών. Νομίζω δεν το έχω πει ποτέ στην ζωή μου, δεν το ήξερα».

Μίλησε επίσης για την διαφορετικότητα και τα βήματα που έχουν γίνει από την κοινωνία: «Σίγουρα έχουν γίνει βήματα σχετικά με την διαφορετικότητα, αλλά ακόμα υπάρχει πάρα πολύ δρόμος μπροστά μας και όχι μόνο στην επαρχία».

Για την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική, είπε: «Η υποκριτική αποφάσισα ότι μου αρέσει από το Dημοτικό, έπαιζα σε μια παράσταση και είπα ”α τι ωραία που είναι”. Έτσι αποφάσισα ότι αυτό θέλω να κάνω στην ζωή μου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts