«Δεν βγαίνει στη σύνταξη να δώσει τη θέση του σε κανέναν άλλο» – Αντιδράσεις για τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Καλημέρα Ελλάδα: Με Κωνσταντίνο Αργυρό στα ηχεία έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της 16ης Σεπτεμβρίου. Ο παρουσιαστής δεν επέλεξε τυχαία αυτό το τραγούδι αλλά το αφιέρωσε στο τηλεοπτικό κοινό ενώ όλοι οι συνεργάτες του παρατήρησαν αμέσως ότι έχει αδυνατίσει με εκείνον να παραδέχεται ότι έχει χάσει όντως μερικά κιλά!

«Μαζί σας και δεν μας νοιάζει… κι ας είναι τα ηχεία δυναμωμένα κι ας ακούγεται η φωνή σαν να είμαστε σε λούνα παρκ! Καλημέρα σας, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι! Είμαστε χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά θα είμαστε μαζί! Το τραγούδι αυτό είχε έναν συμβολισμό, μαζί μας εσάς θα διανύσουμε και αυτή τη χρονιά… Μας ενδιαφέρει να είμαστε καλά όλοι. Να είναι καλές οι μέρες που θα διανύσουμε αυτή την τηλεοπτική περίοδο», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής κατά την έναρξη της εκπομπής.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης καλωσόρισε τους συνεργάτες του στο πλατό.

Έχοντας στο πλευρό του τη νέα του συμπαρουσιάστρια Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε την 34η πρεμιέρα της εκπομπής του, Καλημέρα Ελλάδα. Αμέσως μπήκε στο πλατό και η Αλεξάνδρα Καραγιώργη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ενότητα για την Οικονομία θα βλέπουμε την Ηρώ Ράντου, ενώ όλες τις ειδήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα θα μεταφέρει ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος. Φυσικά, από τους πιο βασικούς συνεργάτες της εκπομπής δεν θα μπορούσε να είναι για άλλη μια σεζόν και ο Λάζος Μαντικός ο οποίος μάλιστα έχει επιλέξει και τον Παπαδάκη για κουμπάρο του,

Δείτε το απόσπασμα από το Καλημέρα Ελλαδα:

Ωστόσο, εκτός από τα θετικά σχόλια που γράφτηκαν στα social media υπήρξαν και κάποια αρνητικά καθώς κάποιοι τηλεθεατές θεωρούν ότι πρέπει να δώσει τη θέση του πλέον στο νέο αίμα της δημοσιογραφίας και να βγει στη σύνταξη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts