«Δεν είμαι και ατάλαντος…» – Ξεσπά ο Γιώργος Αμούτζας

Mega Καλημέρα: Στην πρωινή εκπομπή του Mega παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιώργος Αμούτζας και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός, για τον οποίο έχει γραφτεί ουκ ολίγες φορές στα social media ότι είναι ατάλαντος, ξεσπά, και εξηγεί ότι δεν είναι και τόσο ατάλαντος!

«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω εγώ είναι τριπλάσιες από τους ηθοποιούς στην ηλικία μου. Όλοι έλεγαν ότι έχω έτοιμη τη δική μου δραματική σχολή και δεν έχω να κάνω τίποτα λόγω του πατέρα μου. Έχω χάσει πολλούς ρόλους λόγω της δραματικής σχολής του πατέρα μου. Όλοι έλεγαν ότι πρέπει “να βγω να διεκδικήσω τους ρόλους μου, σε αντίθεση με τον Γιώργο που είναι συνεχιστής μίας δραματικής σχολής”. Άρα ότι “έχω να περπατήσω ένα κόκκινο χαλί, ξεκούραστα, με αργό βάδισμα και θα γίνω ο πρωταγωνιστής”. Πάντα είχα να αποδείξω ποιος και τι είμαι. Ότι είμαι σε μία δουλειά, σεμνά, ταπεινά, στην ώρα μου, πριν την ώρα μου, διαβασμένος. Διεκδικώ ρόλους και χάνω πολλούς ρόλους. Ένιωθα πως είμαι μόνιμα ο στόχος που όλοι πετάνε πάνω του βελάκια», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας και συνέχισε:

«Δεν πιστεύω ότι είμαι κάτι διαφορετικό από τους άλλους ηθοποιούς, αλλά δεν είμαι και ατάλαντος. Η μαμά μου είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, πάμε για αγώνες kart και μου λέει “μην τρέχεις”. Όταν μπαίνω στην κουζίνα αφήνω ένα χάος πίσω μου και όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με το φαγητό. Είμαι εργένης και μόνος μου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »