Δεν είχαν άδεια να ξεστήσουν τη ρόδα από το Σύνταγμα

Σήριαλ έχει γίνει το θέμα με τη ρόδα στο Σύνταγμα. Χθες σας παρουσιάσαμε εικόνες και βίντεο την ώρα που ξεστήνανε την περιζήτητη και πολυσυζητημένη ρόδα, σήμερα μαθαίνουμε νέα στοιχεία γι΄αυτή. Κατά τη χθεσινή επιχείρηση από το δήμο, έπειτα από ανώνυμες καταγγελίες, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας μετέβη χθες στην πλατεία Συντάγματος για επιτόπια έρευνα, καθώς το συνεργείο που την «έλυνε» φάινεται πως δεν είχε σχετική άδεια.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας παρακάμφθηκαν οι αντιρρήσεις που προέβαλαν εργολάβοι να παράσχουν στοιχεία, και τελικά διαπιστώθηκε πλήθος παραβάσεων, όπως καταγράφεται στα παραπολιτικά της «Αυγής».

 

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο εδώ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »